Old Woodhouses

Whitchurch, Shropshire, SY13 4AG

09:00 - 17:00

Monday to Friday

01948 871373

info@safetyfordesign.co.uk

Vodafone

Vodafone

The Vodafone office project was completed in March 2009 providing a large open plan double height workspace for a total of 850 people along with ancillary training and meeting rooms.

The building is approximately 94,500ft2 in size, with full backup facilities for staff including a 300 person cafeteria. The structure was built using a wing shaped roof spanning 45m in a single sweep and it is 140m long.

The external works include hard and soft landscaping with car parking provided for 420 people.

The structure features the latest locally controllable displacement air vent technology, state of the art daylight controlled lighting and also incorporates various sustainable design initiatives including rainwater recycling and a quiet revolution axial wind turbine strategically placed at the head elevation of the scheme.

The project was completed on time and on budget.

  • Sector : Commercial
  • Client : Vodafone
  • Services Supplied : CDM Coordinator (Prior to CDM2015)
  • Project Value : £15m